January 31, 2016

Boudoir in een kasteel

Vandaag werd ik verwacht in een kasteel in Ronse. Mijn klant had daar een suite geboekt die zou dienen als decor voor de fotoshoot. En wat voor een decor. Het was de perfecte kamer voor een boudoirshoot. Hoog plafond, veel licht, een groot bed en alles in de stijl van het kasteel.

De shoot verliep heel vlot. Mijn model van de dag was goed voorbereid en had eigen lingerie mee met mooi kant. Ze was zelfs speciaal om een klein pakje sigaretten gegaan om een bepaalde foto te maken terwijl ze helemaal niet rookt! Bovendien was ze een natuurtalent wat poseren betreft ! Ze wist perfect hoe je “hoeken” moet maken en volgde mijn – soms stuntelig uitgelegde – aanwijzingen heel goed op.

Ik ben er van overtuigd dat haar vriend heel blij zal zijn met dit valentijnscadeau, maar misschien zal hij nóg meer tevreden zijn met het feit dat ik een vrouw ben 😉

RECENT POSTS