April 14, 2016

In de Witte Nijl

BOUD_KB_246Van een verrassing gesproken! In hartje Antwerpen werd ik verwacht in B&B De Witte Nijl. Je zou er haast voorbij lopen, maar achter deze gewone façade ligt een parel van formaat. Een B&B met een ziel. Van zodra je er binnen stapt kom je precies in een andere wereld terecht. Welke wereld weet ik niet echt. Het is een samensmelting van verschillende culturen. Ook de kamer die mijn klant geboekt had straalde een heel aparte sfeer uit. Alsof er al talloze reizigers van heinde en ver waren langsgekomen en telkens een stukje van hun land hadden achtergelaten. Niet in de typische boudoir-stijl, maar een TOP-kamer wat het licht en decor betreft.

Mijn klant was al een tijdje gearriveerd en was bijna klaar met de make-up. Ze was heel goed voorbereid en had bij allerlei setjes meegenomen. Ze voelde zich vrij snel op haar gemak, wat het fotograferen heel makkelijk en aangenaam maakte.

Het was voor mij een heel aangename ervaring in een prachtig decor. Ik hoop hier nog vaak te kunnen terug komen want het is een echte aanrader!

RECENT POSTS