Matteo
January 27, 2016

En daar is Matteo ! (Aka “Biloutje”)

Vandaag begon ik aan een prachtig project voor 2016 ! Het 1e levensjaar van Matteo in beeld brengen. Matteo kwam ter wereld op 24 januari en was dus amper 3 dagen oud. Wat zijn ze toch fantastisch die pasgeborenen. Telkens opnieuw wordt ik geraakt door de broosheid en tegelijk ook enorme liefde die zo’n kleintje uitstraalt. Wat een voorrecht om hem te mogen fotograferen. En dan nog een jaar lang !

Het waren de fiere grootouders die me contacteerden met de vraag of ik het zag zitten om een jaar lang de “huisfotograaf” te worden van Matteo. En of ik dat wou ! Zeer graag zelfs. Samen met de ouders en grootouders zal ik het eerste levensjaar van hun ukje vastleggen. Ik kijk er alvast naar uit! Het is een schatje!

Proficiat met jullie wondertje, Aurélie en Hans !

RECENT POSTS