May 31, 2015

For the first time in forever

Gisteren terug een dubbele fotoshoot van 2 vriendinnen. Deze keer werd ik verwacht in het mooie Welle. De aanstaande bruidjes waren behoorlijk zenuwen, maar zoals steeds verdwenen die al gauw. Ik kon er niet aan doen, maar ik moest meteen op Elsa en Anna denken van Frozen. De ene blond, de ander bruinharig. 2 verschillende types, maar zo’n hechte vriendschap !

De shoot verliep heel vlot. Ze waren goed voorbreid. De zon scheen, dus we hebben zowel met flits als met natuurlijk licht kunnen fotograferen. Een geslaagde namiddag !

Nogmaals van harte proficiat met jullie huwelijk, hopelijk zijn jullie mannen even blij met het resultaat 🙂

 

Reactie van “Anna” na het zien van de foto’s:

Superleuke foto’s! Ik voel me echt een mooi bruidje nu! 😊 bedankt caroline!

RECENT POSTS