caroma_photographyHieronder vind je een aantal van de formules die ik aanbied. Ook al is elke formule verschillend wat het thema betreft, ik werk steeds op dezelfde manier:

  • Persoonlijke aanpak
  • In studio, outdoor,of bij jou thuis
  • Onbeperkt aantal foto’s  (mooiste foto’s worden geselecteerd)
  • Foto’s op luxe USB stick in de hoogste resolutie
  • Nabewerking van de foto’s inbegrepen
  • Als extra:Foto’s in lagere resolutie( foto’s) om makkelijker (en snel) te delen op Facebook

Boudoir (meer info)

Oorspronkelijk is”boudoir” de benaming voor een kleedkamer uit de 18e eeuw waar de vrouw zich kon wassen en kleden.
Boudoirfotografie is zoveel meer dan enkel een portretsessie. Het is voor velen een bevrijdende ervaring om je goed in je vel te voelen en het mooiste van jezelf te tonen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen in staat is om uitdagend en sexy voor de camera te poseren. Het resultaat is een reeks  adembenemende foto’s vol zelfvertrouwen als cadeau voor jezelf of voor je partner.

Om tot dit resultaat te komen is tijd nodig, tijd om te wennen aan de camera,(aan) de omgeving en( aan) jezelf. Een boudoir photoshoot gaat immers alleen maar over jou! Het gaat over het ontdekken van je sensuele kant op een manier die je misschien nog niet had ontdekt (had). Lingerie, halfnaakt, naakt, onherkenbaar naakt,… jij kiest, jij beslist.

Familiereportage

Even genoeg van al die selfies? Zin om je familie vast te leggen door een betaalbare professional? Zowel voor knotsgekke foto’s bij jullie thuis als voor een brave familiefoto kan u bij mij terecht. Een familie-shoot van 2 uur op een tijdstip die u het beste past.

Zwangerschap (meer info)

8 maanden zijn voorbij, het is bijna zover. Maar toch nog eerst even die mooie bolle buik van mama vastleggen op foto! Een fotoshoot bij jou thuis in je eigen gezellige en comfortabele omgeving maakt de zwangerschap compleet. Een leuke herinnering voor later. Samen met papa en huisdieren of alleen met je buik,alles is mogelijk.

Kinderen (meer info)

Communie of lenteshoot, newborn, cakesmash, kerst…

Huwelijksreportage (meer info)

Een dag zoals geen ander. Eén van de mooiste uit je leven.
Uw wettelijk en kerkelijk (ceremonieel) huwelijk vallen niet op dezelfde dag? Geen probleem. Beide gelegenheden zijn inbegrepen in de prijs.
U bent niet gewend om voor de camera te staan en voelt zich niet confortabel bij het idee? Boek een love-shoot en proef al eens van de ervaring! Zo leren we elkaar al wat kennen en zullen jullie meteen wat zelfzekerder zijn op de grote dag. Bovendien is een love-shoot voorafgaand aan het huwelijk (indien geboekt bij Caroma Photography) aan de helft van de prijs.

Prijzen

Alle fotoshoots van 1,5u kosten 129 euro excl. verplaatsing.

Een boudoirshoot kost 199 euro excl. verplaatsing en locatie.