``Beauty begins the moment you decide to be yourself``

Boudoir

Nieuwsgierig ?

Boudoirfotografie is zoveel meer dan enkel een portretsessie. Het is voor velen een bevrijdende ervaring om je goed in je vel te voelen en het mooiste van jezelf te tonen. Ik ben er van overtuigd dat iedereen in staat is om uitdagend en sexy voor de camera te poseren. Adembenemende foto’s vol zelfvertrouwen als cadeau voor jezelf of voor je partner zijn er het resultaat van.

Om tot dit resultaat te komen is tijd nodig om te wennen aan de camera, de omgeving en jezelf. Een boudoir photoshoot gaat immers alleen maar over jou! Ontdek je sensuele kant op en sta versteld van jezelf!

Oorspronkelijk is “boudoir” de benaming voor een kleedkamer uit de 18e eeuw waar de vrouw zich kon wassen en kleden. 

Wat met mijn minder mooie kantjes?

Door middel van bepaalde lichtinvallen laten we de kantjes waar jij minder tevreden over bent ook minder opvallen. Je zal niet merken dat je mindere kantjes hebt. Ik ben er van overtuigd dat iedereen prachtig op een foto kan staan welke maten of vormen je ook hebt.

Ik heb geen ervaring als model, wat nu?

Door middel van coaching gedurende de hele fotoshoot verander je in een mum van tijd tot een echte diva. Het wordt ongetwijfeld een ervaring die je nog lang zal bij blijven!

Mag iemand me vergezellen op de fotoshoot?

Jazeker! Let wel dat die persoon iemand is waarbij je je 100% op je gemak voelt. Het is immers heel belangrijk dat je jezelf comfortabel en ontspannen voelt. Bij de meeste foto’s zal je in lingerie gekleed zijn of deels naakt. Aangezien het gaat om intieme foto’s wordt gevraagd om maximum 1 persoon mee te brengen naar de fotoshoot.

Is er een verschil tussen bruidsboudoir en een lingerieshoot?

Neen. Lingerie blijft lingerie, of het nu gaat om bruidslingerie of een simpel lingeriesetje. Ik reken dus geen extra kosten aan voor een bruidsboudoir sessie.

Voorbereiding

Hieronder volgt een lijstje waar jij zelf  al voor kan zorgen voor we aan de foto’s beginnen:boudoir

  • Je lingerie: zorg liefst voor verschillende passende setjes
  • Juwelen: halskettingen, armbanden, parelkettingen, sieraden allerhande, enz.… (Ik heb ook parelkettingen ter beschikking, parelmoer & zwart)
  • Een overhemd van je partner, een voetbalshirt, een ander kledingstuk dat gerelateerd is aan je partner,…
  • Netkousen, plakkousen, stockings,…
  • Alles waar jij je goed en sexy in voelt

 

Wat gebeurt er achteraf met de foto’s?

Uiteraard ben ik als fotograaaf trots op mijn werk. Het liefst zou ik dan ook de foto’s tonen op mijn website om andere vrouwen te inspireren. In alle anonimiteit kunnen foto’s worden gebruikt in mijn portfolio. Het gaat hier wel om intieme foto’s, dus indien je dit liever niet hebt, dan is dat ook geen probleem. Je mag ook zelf een selectie maken uit de foto’s die je wil publiceren.

 

Wat kost het allemaal?

Een boudoirshoot heb je al vanaf € 199! Hiervoor krijg je een 1,5u-durende fotoshoot op de locatie van jouw keuze. Haar en make-up verzorg je zelf.

– USB stick in luxe doosje

–  Alle foto’s in hoge resolutie.

– Foto’s volledig afgewerkt zonder logo

 

Omwille van de privacy van mijn klanten kan ik zelden foto’s online plaatsen van voorgaande lingerieshoots. Bedankt voor je begrip!