Let them be

Little

Met veel plezier kom ik bij je langs om jullie kapoenen te fotograferen. Of het nu om Communiefoto’s of een verjaardagsfeest gaat,  speelse en spontane foto’s zorgen zijn een onvergetelijke herinnering aan belangrijke momenten in het leven van je kind.
Ik zorg er in de eerste plaats voor dat je kind plezier heeft aan de fotoshoot. Zonder fun geen foto’s ! Door mijn ervaring in de jeugdbeweging kan ik zowel met de allerkleinsten als met oudere kinderen overweg.
Fotoshoot gebeuren meestal op locatie die we samen bespreken. Heb je zelf al iets in gedachten, mooi! Als je geen geschikte locatie vindt, zoek ik er graag één voor je uit.

Voorbeelden van fotoshoots met kinderen:

  • Communie / lentefeest
  • Familiereportage
  • Newborn bij je thuis
  • Smashcake (eerste verjaardag)
  • Verjaardagsfeestje
  • Babyborrel

 

Een fotoshoot kan al vanaf 129 euro (voor ongeveer 1,5u, excl. verplaatsingskosten)

Cakesmash

Kort uitgelegd is een cakesmash fotoshoot het volgende: je geeft een eenjaarige baby een taart en kijkt wat die er mee doet. Fun verzekerd!

Deze shoot kan bij jullie thuis gehouden worden.

Lente-reportage

Een lentereportage kan geboekt worden naar aanleiding van een communie of lentefeest. We gaan samen op stap met je zoon of dochter en nemen spontane foto’s in de wijde natuur, de stad of een andere bijzondere plek. Geen studiofoto’s, maar foto’s die leven !

Newborn bij je thuis

Een newborn reportage bij je thuis? Dat kan! Ik volg jullie en de pasgeboren baby in jullie eigen omgeving en leg vast wat jullie wensen. Portretfoto’s van de baby zelf zitten hier uiteraard ook bij, al komen er geen gehaakte mutsjes of dekentjes aan te pas.