Geboortefotografie Gent

Geboortefotografie GentSinds ik zelf mama ben geworden ben ik geboeid door geboorteverhalen. Daarom leg ik me nu ook toe op geboortefotografie. Bij een geboortereportage volg ik aanstaande ouders discreet van nabij en leg het hele geboorteverhaal vast op foto. De moeilijke momenten van afwachten en afzien, maar ook de vreugde van nieuw leven komt hierbij aan bod. De eerste kreet, het wegen van de pasgeboren baby, het informeren van de naaste familie,… Zo’n intense momenten zijn té speciaal om zo maar voorbij te laten gaan.

Een geboortereportage wordt altijd eerst voorafgegaan door een gesprek met jullie beiden. Zo weten jullie wat je mag verwachten en weet ik wat jullie belangrijk vinden. Net zoals bij een huwelijksreportage worden duidelijke afspraken gemaakt. Zo kan ik de dag zelf volledig op de achtergrond blijven en toekijken vanaf de zijlijn.

Waarom een geboortefotograaf inhuren?

  • Door iemand te hebben die op afstand alles volgt kunnen jullie je volledig focussen op de geboorte zelf. Het gaat allemaal zo snel dat je achteraf veel vergeten bent. Het is dan heel bijzonder wanneer kleine details terug naar boven komen die het geboorteverhaal compleet maken.
  • Een pasgeboren baby blijft maar even “pasgeboren”. Die eerste momenten kan je maar een keer beleven. Vanaf dan zal je kindje nooit meer zo klein zijn. Ze veranderen ongelofelijk snel. Geboortefotografie is hierbij een geweldig hulpmiddel om de eerste herinneringen te vereeuwigen.
  • Ik ben er ook waar jullie niet zijn. De wachtende familie in de gang, de eerste weging en meting.
  • Als bevallingscoach kan ik jullie ook bijstaan met al jullie vragen. Ik ben er voor jullie ook op emotioneel vlak indien jullie hier nood aan hebben.
  • Ik schrijf ook  jullie geboorteverhaal neer vanuit mijn standpunt.

Interesse in geboortefotografie?

Neem zeker een kijkje op mijn andere website die volledig gewijd is aan geboortefotografie en zwangerschapsbegeleiding. Geboortefotografie-Gent.be

Tot binnenkort ?

RECENT POSTS