June 24, 2016

Hot & Happening !

Bestaat de perfecte shoot? Ik denk het wel want ik heb er onlangs zo eentje gehad! En het was dan nog een dubbele. Double the trouble zeg je dan? Nee hoor! Double the FUN ! Ik heb me onwijs goed geamuseerd die namiddag.

Ik werd verwacht in Korbeek-Dijle bij B&B Vallis Dijle. Een zeer charmante en rustige B&B in de Dijlestreek. Wel eindje rijden van De Pinte dus ik zag er wel wat tegenop om zo lang in de auto te zitten. Ik had op een kolossale file gerekend, maar die bleef gelukkig uit, wat maakte dat ik 45min te vroeg was. Gelukkig was het mooi weer en was het aangenaam wachten.

De dames waren ook iets vroeger, waardoor we mooi op tijd konden beginnen. Ze waren super goed voorbereid en hadden allerlei soorten lingerie mee. Hunkemöller & Pabo zullen blij geweest zijn… 🙂 Ik merkte al meteen dat ze heel erg zenuwachtig waren voor de shoot. “Voor niks nodig” stelde ik hen gerust, al snap ik het natuurlijk wel. De meiden hadden cava mee om hun zenuwen onder controle te brengen en na enkele foto’s waren ze al helemaal ontspannen. Al denk ik niet dat dit aan de cava lag. Een mens staat er van versteld hoe je soms op foto kan plakken. Wow-effect verzekerd ! We waren vertrokken!

De hele shoot verliep heel vlot. Ze wisselden elkaar voortdurend af en moedigden elkaar aan om zo een perfecte fierce-look te verkrijgen. Ik amuseerde me ook enorm. De tijd vloog voorbij en voor we het wisten was het al laat. De meubels werden terug op hun plaats gezet (er wordt wat verhuisd tijdens zo’n shoot hoor!) en de lingerie werd weer netjes opgeborgen. Life was back to normal. Of toch niet helemaal, want deze dames zijn een heuse ervaring rijker geworden.

Ik ben er zeker van dat wanneer hun mannen ‘s avonds zouden vragen “En schat? Hoe was je dag?”. Ze heel braaf “Goed goed” zullen antwoorden en ondertussen stiekem zitten te gniffelen. Wacht maar mannen tot je het resultaat ziet van deze hot & happening !

 

Reactie op de foto’s:

Eerst en vooral wil ik je graag bedanken voor de super leuke en spontane shoot! Zodra we de shoot hadden vastgelegd bij jou, hadden we onszelf al allerlei voorstellingen gemaakt van hoe de dag zou verlopen. Hoe nerveus we zouden zijn, hoe ongemakkelijk we ons misschien zouden voelen, hoe we er misschien helemaal niet in zouden slagen sexy over te komen op foto,… Dankzij jou voelden we op ons gemak en hebben we ons ongelofelijk geamuseerd! Het had niet beter kunnen verlopen! Dus … een hele dikke merci!

RECENT POSTS