April 15, 2017

Kerstcadeau op Pasen (Boudoirreportage)

Kort voor Kerstmis kreeg ik een last-minute aanvraag voor een cadeaubon. Meneer wou een boudoirshoot kerstcadeau geven aan zijn lieve vrouw. “Omdat het eens iets origineel mag zijn” zei hij. Het is niet van mijn gewoonte dat ik een cadeaubon uitschrijf voor een boudoirshoot. Ik ga er altijd van uit dat zo’n lingerieshoot de keuze van de vrouw zelf moet zijn en niet omdat de man dat graag zou hebben. Maar de man leek me te vertrouwen en was vrij zeker dat het zijn vrouw plezier zou doen dus ging ik akkoord.

Vandaag was het dan zo ver! Ik trok naar B&B Vallis Dylliae waar ik vorig jaar ook al eens een dubbele boudoirshoot gedaan had. Toen we incheckten was de eigenaar even verrast dat we met 3 personen toekwamen ­čÖé Maar voor zijn fantasie op hol sloeg heb ik hem gerustgesteld dat ik de fotograaf was. Mijn model van vandaag had er zin in, maar had toch wel wat last van drempelvrees. Net zoals 95% van al mijn andere klanten. Helemaal niet ongewoon dus! Het is ook best wel spannend. Al gauw was het ijs gebroken en hielden we een vlotte shoot waar ze steeds meer ontspannen naar voor kwam. Ze heeft het echt zeer goed gedaan!

Achteraf zei ze ook dat ze het leuk vond en dat ik haar op haar gemak stelde. Daar doe ik altijd mijn best voor, dus dat doet plezier!

Geniet nog van het paasweekend en jullie Kerstcadeau !

RECENT POSTS