April 7, 2015

Surprise, surprise !

Niet alles is meteen wat het op het eerste zicht lijkt. Toen ik bij een groot flatgebouw aankwam, dacht ik dat ik in een scène van “Aanrijding in Moskou” terecht gekomen was. Maar eenmaal binnen in het apartement werd ik verrast door een adembenemend modern ingericht interieur zoals ik zelden ben tegengekomen. Wat een toplocatie voor een fotoshoot! Heel grote ramen, dus veel licht. Ruime kamers, mooi gedecoreerd met leuke meubels. Ik kon niks beters wensen. Zo zie je maar…

De fotoshoot verliep heel vlot. Zoals meestal was ook deze klant van vandaag wat zenuwachtig aan het begin, maar dit beterde al snel. Eerst wat liggende poses gefotografeerd om haar te laten wennen aan de camera. Zo kon ik zelf ook rustig het licht inschatten. We raakten al snel aan de praat en dat zorgde voor een ontspannen, losse sfeer.

Voor we het wisten waren al 2 uur voorbij gegaan. Ik wou toch nog iets proberen… Gordijnen toe en lamp aan. Mijn model van de dag had het perfecte lichaam voor wat bodyscapes en dus namen we zo nog enkele shots. Met success!

BOUD_SS355 BOUD_SS222

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wauw de 2 foto’s op de blog zien er echt super uit! Ben zelf van het resultaat geschrokken! Ze zijn echt mooi.

Nu ben ik nog meer benieuwd naar de rest 🙂

Nogmaals bedankt voor een toffe namiddag!

RECENT POSTS